Spatiu si dotari camin

Caminul de ingrijire “Acasa la bunicii nostri” se afla la 10 minute de centrul Bucurestiului, situat foarte aproape de parcurile Tineretului si Carol I.

Caminul nostru este amplasat intr-o cladire cu 2 niveluri, noua si modern amenajata.

La noi bunicii dispun de cele mai bune conditii de cazare, atentia cuvenita si supraveghere continua oferita de un personal cu experienta in ingrijirea persoanelor in varsta.

Camerele caminului sunt dotate cu mobilier nou, televizor, aer conditionat si internet, iar acolo unde este nevoie caminul dispune de mobilier specific persoanelor cu probleme motrice. Batranii pot alege sa se cazeze in camere cu 1, 2, 3 sau chiar 4 paturi.

Grupurile sanitare sunt curate, spatioase si dispun de toalete, chiuvete si bideuri moderne, de cea mai buna calitate.

Pe fiecare nivel al centrului se afla cate un spatiu comun in care batranii pot desfasura o serie de activitati recreative intr-o atmosfera placuta, deoarece aici ii incurajam sa socializeze, pentru a nu se simti singuri si sa se antreneze cu ceilalti bunici in diverse activitati care sa ii binedispuna si sa le tina mintea si corpul active.

La caminul nostru bunicii isi pot petrece timpul discutand cu ceilalti, vizionand emisiunile preferate sau jucand sah, carti, remi, table, etc.

De asemenea, bunicii isi pot pastra conditia fizica sau pot face recuperare medicala, pentru ca centrul nostru dispune si de o sala cu biciclete medicinale, banda de mers/alergare usoara etc.

Pentru momentele de relaxare, bunicii dispun si de un pian, dar si de o gradina spatioasa si frumos amenajata cu o fantana arteziana, foisor cu gratar, balansoare si bancute, toate pentru ca batranii sa se simta bine si sa-si petreaca timpul intr-un mod cat mai placut.